Wash the tomatoes with cold running water and cut into thin slices. Cut the sausage the same way. Cut the mozzarella into medium-sized cubes.
Помидоры помойте холодной проточной водой, порежьте тонкими кружочками. Колбасу порежьте так же. Моцареллу порежьте кубиками среднего размера.
Pour one and a half liters of water into a saucepan, bring to a boil, add salt. Place spaghetti in boiling water and cook until done. Cooking time - according to the instructions on the package. Place the finished spaghetti in a colander and rinse with cold water and let the water drain. Break the eggs into a bowl and beat them with a whisk. Pour the egg mixture into the spaghetti and mix thoroughly.
В кастрюлю налейте полтора литра воды, доведите до кипения, посолите. Поместите в кипящую воду спагетти и варите до готовности. Время варки - согласно инструкции на упаковке. Откиньте готовые спагетти на дуршлаг и промойте холодной водой, дайте воде стечь. В миску разбейте яйца и взбейте их венчиком. Вылейте в спагетти яичную смесь, тщательно перемешайте.
Place in a round pan with a diameter of 24 cm, pre-greased with sunflower oil, and level the surface. Place the pan in an oven preheated to 200°C and bake at this temperature for 10 minutes.
Переложите в круглую форму диаметром 24 см, предварительно смазанную подсолнечным маслом, и разровняйте поверхность. Поместите форму в разогретую до 200°С духовку, запекайте при этой температуре в течение 10 минут.
Prepare tomato sauce. To do this, combine tomato juice, ketchup, sunflower oil, dried oregano and ground paprika, mix. Remove the pan from the oven and pour the prepared tomato sauce onto the surface of the casserole.
Приготовьте томатный соус. Для этого соедините томатный сок, кетчуп, подсолнечное масло, сушеный орегано и молотую паприку, перемешайте. Извлеките форму из духовки, вылейте на поверхность запеканки приготовленный томатный соус.
Spread grated hard cheese evenly on top. Place slices of sausage on the cheese. Then arrange the tomato slices. Lastly, spread the mozzarella cubes over the surface of the casserole. Return the casserole to the oven and cook for another 15 minutes at 200°C.
Сверху равномерно распределить натертый твердый сыр. На сыр разложить ломтики колбасы. Затем разложить кружочки помидоров. В последнюю очередь по поверхности запеканки распределите кубики моцареллы. Верните запеканку в духовку и готовьте еще 15 минут при 200°С.
Serve your casserole hot as a hot appetizer. When serving in portions, serve triangular slices on a leaf of fresh lettuce, garnished with chopped herbs and tomato slices.
Подавайте свою запеканку в горячем виде в качестве горячей закуски. При порционной подаче подайте треугольные ломтики на листе свежего салата, украсив рубленой зеленью и кружочками помидоров.