Wash the onions and breast, dry on a paper towel. Hard boil three chicken eggs, cover the meat with cold water and boil until tender. Sift the flour.
Помойте лук и грудку, обсушите на бумажном полотенце. Сварите в крутую три куриных яйца, залейте мясо холодной водой и отварите до готовности. Просейте муку.
Finely chop the onion and fry in a small amount of oil in a frying pan. Peel the eggs from their shells. Cut the meat and eggs into cubes, finely chop the greens and mix it all together with the fried onions. Add pepper and salt to the mixture and the filling is ready.
Нарежьте мелко лук и обжарьте на небольшом количестве масла на сковороде. Почистите яйца от скорлупы. Порежьте мясо и яйца кубиком, зелень мелко и перемешайте все это вместе с обжаренным луком. Добавьте в смесь перец, соль и начинка готова.
Break the eggs into a deep bowl, add salt, sugar, butter and sour cream, mix well. Add flour and baking powder to the mixture and stir until smooth. The dough should be liquid, like for pancakes or pancakes.
Разбейте в глубокую миску яйца, добавьте к ним соль, сахар, масло и сметану, хорошо перемешайте. Добавьте в смесь муку с разрыхлителем и вымешайте до однородной консистенции. Тесто должно получится жидким, как для блинов или оладий.
Cover the mold with parchment paper, grease with sunflower oil, pour half of the dough into it and distribute evenly over the bottom. Place a thin layer of filling on the dough, fill it with the rest and smooth out the top layer. Preheat oven to 180°C and bake until done, about 40 minutes.
Застелите форму пергаментной бумагой, смажьте подсолнечным маслом, вылейте в нее половину теста и равномерно распределите по дну. Выложите на тесто тонким слоем начинку, залейте его остатками и разровняйте верхний слой. Разогрейте духовку до 180°C и выпекайте до готовности, примерно 40 минут.
Serve the pie in portions, cutting it into rectangular pieces. Garnish with fresh herbs for flavor and aroma and colorful vegetable slices.
Подавайте пирог порционно, разрезав его на прямоугольные кусочки. Украсьте свежей зеленью для вкуса и аромата и яркой овощной нарезкой.