Wash the apple and greens. Peel and core the apple. Boil the eggs hard for 7-10 minutes and peel. Grate the whites, cheese and apple on a coarse grater. Yolks - on small. Open the can and drain the excess liquid. Shred the tuna with a fork.
Помойте яблоко и зелень. Яблоко очистите от кожуры и сердцевины. Яйца отварите вкрутую в течение 7-10 минут и почистите. Натрите белки, сыр и яблоко на крупной терке. Желтки - на мелкой. Откройте консерву, слейте лишнюю жидкость. Тунец измельчите с помощью вилки.
Prepare salad dressing in a small container. To do this, mix mayonnaise with sour cream. Salt and add a mixture of peppers to taste.
В не большой емкости подготовьте заправку для салата. Для этого смешайте майонез со сметаной. Посолите и добавьте смесь перцев по вкусу.
Place the salad in layers immediately onto a serving plate. The first layer is tuna. Grease with sour cream and mayonnaise mixture. The next layer is an apple, then egg whites and cheese. Spread sauce between each layer. Sprinkle the last layer with egg yolks.
Выложите салат слоями сразу в порционную тарелку. Первым слоем - тунец. Смажьте сметанно-майонезной смесью. Следующий слой - яблоко, потом белки яиц и сыр. Между каждым слоем смазывайте соусом. Последний слой посыпьте яичными желтками.
If you plan to prepare a lot of salad according to this recipe, you can also lay it out in layers, but in one large plate. Cut it like a cake and place it on a serving plate. Parsley is ideal as a decoration; it will add freshness and aroma to the salad.
Если планируете готовить много салата по данному рецепту, можете выкладывать его также слоями, но в одной большой тарелке. Разрежьте его как торт и выложите на порционную тарелку. В качестве украшения идеально подойдет зелень петрушки, она придаст салату свежести и аромата.