Wash carrots, bell peppers, potatoes, onions, herbs, dry and cut into any shape. Rinse the meat and cut into large pieces.
Промойте морковь, сладкий перец, картофель, лук, зелень, просушите и нарежьте в произвольной форме. Мясо промойте и нарежьте крупными кусками.
Fry the meat on all sides in a thick-bottomed pan without oil. Gradually add carrots, onions, and peppers to the meat. Simmer everything well for 15 minutes. Add all the spices except salt and simmer a little more.
Обжарьте мясо со всех сторон в кастрюле с толстым дном, без масла. Поэтапно добавьте к мясу морковь, лук, перец. Хорошо все протушите 15 минут. Добавите все специи, кроме соли и потушите еще немного.
Next, add water, bay leaf and salt. Cover with a lid and cook for 45 minutes. Then add the coarsely chopped potatoes and cook for another 20 minutes. 5 minutes before readiness, add the greens. Cover with a lid and let stand for 10 minutes.
Далее добавьте воду, лавровый лист и соль. Накройте крышкой и варите 45 минут. Затем добавьте крупно нарезанный картофель и варите еще 20 минут. За 5 минут до готовности добавьте зелень. Накройте крышкой и дайте постоять 10 минут.
Before serving, decorate the dish with fresh herbs and any vegetables. You can also serve it with wasabi. Instead of bread, you can use homemade or store-bought crackers.
Перед подачей украсьте блюдо свежей зеленью и любыми овощами. Также можете подать вместе с васаби. Вместо хлеба можете использовать домашний или покупные сухари.