Rinse the meat and cut into small pieces. Wash and peel the vegetables. Cut the potatoes into cubes, onion into quarter rings, carrots into strips, and pepper into slices. Chop the garlic very finely. Grate the tomatoes on a coarse grater.
Мясо промойте и нарежьте на небольшие кусочки. Овощи промойте и очистите. Нарежьте картофель кубиками, лук четверть кольцами, морковь соломкой, перец кружочками. Чеснок нарежьте очень мелко. Томаты натрите на крупной терке.
Pour clean water over the meat and bring to a boil. Drain the water and add new water. Cook for about 40 minutes. Add potatoes and simmer for another 10 minutes.
Мясо залейте чистой водой и доведите до кипения. Слейте воду и наберите новую. Варите около 40 минут. Добавьте картофель и варите на медленном огне еще 10 минут.
In heated oil in a frying pan, fry the onions, carrots and peppers for about 10 minutes. Mix tomato paste with tomatoes and a little water. Pour into the pan with the vegetables. Add a little salt and pepper. Simmer for 5-7 minutes and add garlic. Simmer for another 2 minutes.
На разогретом в сковороде масле обжарьте лук, морковь и перец около 10 минут. Томатную пасту смешайте с томатами и небольшим количеством воды. Влейте в сковороду к овощам. Немного посолите и поперчите. Потушите 5-7 минут и добавьте чеснок. Тушите еще 2 минуты.
Add the contents of the pan to the meat and potatoes. Cook the soup for about 10 minutes, covered, over low heat.
Добавьте содержимое сковороды к мясу с картофелем. Варите суп около 10 минут под крышкой на медленном огне.
Serve the soup in an original and unusual way: do it in clay pots. In them it will retain its warmth and vitamins for a longer time. And with a piece of black bread, the soup will become even tastier.
Подайте суп оригинально и необычно: сделайте это в глиняных горшочках. В них он на более долгое время сохранит свое тепло и витамины. А с кусочком черного хлеба суп станет еще вкуснее.