Peel all ingredients. Wash the potatoes and cut them into cubes and send them to cook in a saucepan. Chop the onion, grate the carrots, chop the garlic.
Очистите все ингредиенты от кожуры. Картофель промойте и нарежьте кубиками и отправьте вариться в кастрюлю. Лук нашинкуйте, морковь натрите на терке, чеснок измельчите.
Sauté carrots, onions and garlic in a hot frying pan with vegetable oil. After 5 minutes, add the smoked sausage slices.
Морковь, лук и чеснок отправьте пассироваться на раскаленную сковороду с растительным маслом. Через 5 минут добавьте кружочки копченной колбаски.
Then add the frying mixture to the potatoes with water, add salt and leave to cook until the potatoes are fully cooked.
Затем отправьте зажарку в кастрюлю к картофелю с водой, посолите и оставьте вариться до полной готовности картофеля.
Cut the cream cheese into cubes and chop the dill. 10 minutes before readiness, add cheese and dill to the soup, stir and turn off when the cheese is completely melted.
Нарежьте сливочный сыр кубиками и измельчите укроп. За 10 минут до готовности добавьте сыр и укроп к супу, перемешайте и выключите, когда сыр полностью расплавится.
The soup can be served with homemade croutons or when serving, add sour cream, which will give the soup an even creamier taste.
Суп можно подать с домашними сухариками или при подаче добавьте сметану, которая придаст супу еще более сливочный вкус.