Wash the cucumbers and tomatoes. Squeeze the juice out of the lemon. Peel the onion, wash it, cut it into quarters of rings. Wash and chop the dill. Break the tuna pieces into 3-4 pieces.
Огурцы и помидоры помойте. Из лимона выдавите сок. Лук очистите, промойте, нарежьте четвертинками колец. Укроп промойте и измельчите. Кусочки тунца разломайте на 3-4 части.
Cut tomatoes and cucumbers into medium pieces. Place the chopped onion in a bowl, add honey, soy sauce and lemon juice, stir. Leave to marinate for 10-15 minutes.
Помидоры и огурцы нарежьте средними кусочками. Нарезанный лук выложите в мисочку, добавьте мед, соевый соус и сок лимона, перемешайте. Оставьте промариноваться 10-15 минут.
Add pickled onions and chopped herbs to the cucumbers and tomatoes. Add tuna pieces to the salad and stir.
К огурцам и помидорам добавьте маринованный лук и нарезанную зелень. Выложите к салату кусочки тунца, перемешайте.
Serve vegetable salad with smoked tuna garnished with sprigs of fresh parsley. You can prepare a side dish for this salad with mashed potatoes, boiled rice, and pasta.
Подавайте овощной салат с подкопченным тунцом украсив веточками свежей петрушки. Можно приготовить к такому салату гарнир из картофельного пюре, отварного риса, макарон.