Boil potatoes and carrots in their skins, cool and peel. Boil the eggs hard and peel. Peel the onion and chop finely. Open canned food using a can opener. Wash the dill, dry and finely chop.
Отварите картофель и морковь в мундире, остудите и очистите. Яйца отварите вкрутую и очистите. Лук очистите и мелко нарежьте. Консервы откройте с помощью консервного ножа. Укроп промойте, обсушите и мелко нашинкуйте.
Cut the boiled eggs in half. Separate the whites from the yolks. Mash the cod liver with a fork. Grate potatoes, carrots, whites and yolks on a fine grater into different bowls.
Вареные яйца разрежьте пополам. Белки отделите от желтков. Печень трески разомните вилкой. Картофель, морковь, белки и желтки натрите на мелкой терке в разные мисочки.
Lay out the salad in layers. First, cod liver. Then potatoes. Add a little salt, brush with mayonnaise and sprinkle with onions.
Салат выкладывайте слоями. Сначала печень трески. Потом картофель. Немного посолите, смажьте майонезом и посыпьте луком.
Then coat the whites with mayonnaise. Now add a layer of carrots and mayonnaise again. The last layer is the yolks. Top the salad with chopped dill.
Затем белки, промажьте майонезом. Теперь выложите слой моркови, снова майонез. Последний слой - желтки. Сверху салат украсьте рубленным укропом.
Serve layered cod liver salad in portioned bowls. You can decorate the top with half a boiled quail egg and a sprig of parsley or a spoonful of red caviar.
Подавайте слоеный салат из печени трески в порционных пиалах. Сверху можно украсить половинкой отварного перепелиного яйца и веточкой петрушки или ложечкой красной икры.