Before cooking, boil the chicken eggs in advance, then dip them in ice water and leave to cool for 5 minutes. Peel the eggs from their shells and let cool completely. Cut the ham and eggs into small strips so that all the ingredients in the salad are approximately the same shape.
Перед самим приготовлением заранее отварите куриные яйца, далее окуните в ледяную воду и оставьте на 5 минут остывать. Отчистите яйца от скорлупы и дайте полностью остыть. Нарежьте ветчину и яйца небольшой соломкой, так чтобы все ингредиенты в салате были примерно одинаковой формы.
Rinse the rice under running water 2-3 times until the water in the rice becomes clear. Fill it with water in proportions 1:3. Then salt it and put it on medium heat. Cook the rice until done. When it is ready, cover the pan with a towel and close the lid so that the towel absorbs excess moisture.
Рис промойте под проточной водой 2-3 раза, чтобы вода в рисе стала прозрачной. Залейте его водой в пропорциях 1:3. Затем подсолите ее и поставьте на средний огонь. Варите рис до готовности. Когда он будет готов, накройте кастрюлю полотенцем и закройте крышкой для того, чтобы полотенце впитало лишнюю влагу.
In a small bowl, combine canned corn, sliced ham, eggs and rice. Season the salad with sour cream and mayonnaise and mix everything until smooth. Transfer the salad to a serving bowl.
В небольшую емкость смешайте консервированную кукурузу, нарезанную ветчину, яйца и рис. Заправьте салат сметаной и майонезом и перемешайте все до однородной консистенции. Переложите салат в емкость для подачи.
For special lovers of restaurant dishes, you can serve the salad in portions on a plate using a round or square shape. Cover the salad with grated egg and garnish with parsley or fresh tomato slices. Place warm toast with garlic sauce next to it.
Для особых любителей ресторанных блюд, можно подать салат порционно в тарелку, используя круглую или квадратную форму. Покройте салат тертым яйцом и украсьте все петрушкой или кусочками свежего помидора. Рядом положите теплую гренку с чесночным соусом.