Boil the rice until done. Boil the eggs hard. Open canned food using an opener. Peel and rinse the onion. Wash the greens and dry.
Рис отварите до готовности. Яйца отварите вкрутую. Консервы откройте с помощью открывалки. Лук очистите и промойте. Зелень помойте, обсушите.
Cut the onion into small cubes. Peel the boiled eggs and cut into cubes.
Лук нарежьте мелкими кубиками. Вареные яйца очистите от скорлупы и нарежьте кубиками.
Combine boiled rice, pollock caviar, onion, eggs and mayonnaise in a deep bowl. Add salt to taste and stir. Decorate with greens.
Соедините в глубокой миске отварной рис, икру минтая, лук, яйца и майонез. Посолите по вкусу и перемешайте. Украсьте зеленью.
Instead of the usual serving in a bowl, you can put the salad on toasted slices of white bread or on shortcrust pastry tartlets.
Вместо обычной подачи в пиале, можно выложить салат на поджаренные ломтики белого хлеба или на тарталетки из песочного теста.