Remove the butter from the refrigerator in advance so that it is soft. Preheat the oven to 180℃.
Заранее вытащите сливочное масло из холодильника, чтобы оно было мягкое. Разогрейте духовку до 180 ℃.
Combine butter, sugar and vanilla sugar in a deep container. Add the egg and beat.
Соедините в глубокой емкости сливочное масло, сахар и ванильный сахар. Добавьте яйцо и взбейте.
In a separate container, mix flour with cinnamon, salt and soda. Add the dry mixture to the eggs and butter. Mix everything and add oatmeal and raisins.
В отдельной емкости смешайте муку с корицей, солью и содой. Сухую смесь добавьте в яйца с маслом. Все перемешайте и туда всыпьте овсяные хлопья и изюм.
Use your hands to shape the cookies, flattening them slightly on top. Place in the oven for up to 15-20 minutes.
Руками сформируйте печенье, немного приплюснув сверху. Поставьте выпекать в духовку до 15-20минут.
Before serving, sprinkle the tops of the oatmeal cookies with powdered sugar. You can also decorate your dish with pieces of chocolate, berries, and coconut shavings.
Перед подачей овсяного печенья посыпьте его сверху сахарной пудрой. Также можете украсить ваше блюдо кусочками шоколада, ягодами, стружкой кокоса.