Rinse the rice well and boil until half cooked. Wash and peel the onions and carrots. Finely chop the onion and grate the carrots. Wash the meat and chop it into small pieces. Preheat the oven to 200℃.
Промойте хорошо рис и отварите до полуготовности. Промойте и почистите лук и морковь. Нарежьте мелко лук, морковь натрите на терке. Мясо промойте и нарежьте не крупно. Разогрейте духовку до 200 ℃ .
Pour sunflower oil into a heated frying pan. Add the onion, fry a little and add the carrots. Remove from heat and place in portions into a pot.
Налейте подсолнечное масло на разогретую сковороду. Добавьте лук, немного обжарьте и добавьте туда же морковь. Снимите с огня и порционно выложите в горшочек.
Add pork to a heated frying pan with vegetable oil and add seasonings. Fry the meat for 13 minutes. Then add it as a second layer after carrots and onions. Next, lay out the rice. Place the pots with pilaf in the oven for 30 minutes.
Свинину добавьте в разогретую сковороду с растительным маслом и добавьте приправы. Обжаривайте мясо 13 минут. После чего добавьте его вторым слоем после моркови и лука. Далее выложите рис. Отправьте гаршочки с пловом в духовку на 30 минут.
Before serving, you can grate cheese on top or sprinkle with herbs. This way the dish will be tastier and more aromatic. You can also use chopped vegetables when serving.
Перед подачей можете натереть сверху сыр или посыпать зеленью. Так блюдо будет вкуснее и ароматнее. Еще можете при подаче использовать овощную нарезку.