Wash the meat beforehand. Make a boat out of foil. Preheat the oven to 200°C.
Помойте мясо заранее. Сделайте из фольги лодочку. Поставьте разогреваться духовку до 200°C .
In a deep container, combine all the ingredients for the marinade: grain mustard, cognac, wine vinegar, vegetable oil, honey and salt. Mix thoroughly.
В глубокой емкости соедините все ингредиенты для маринада: горчицу зернистую, коньяк, уксус винный, масло растительное, мед и соль. Тщательно перемешайте.
Brush the pork with the marinade on all sides and leave to marinate at room temperature for 120 minutes. Then place the pork in a foil boat and bake for 60 minutes. Baste with the resulting broth every 15 minutes.
Смажьте свинину маринадом со всех сторон и оставьте мариноваться при комнатной температуре на 120 минут. Затем выложите свинину в лодочку из фольги и запекайте минут 60. Каждые 15 минут поливайте образовавшимся бульоном.
To prepare the sauce for the meat, mix in a bowl: yogurt, mustard, honey, vinegar, olive oil and salt. Stir until smooth. Serve the meat with the sauce.
Для того, чтобы приготовить соус к мясу, смешайте в миске: йогурт, горчицу, мед, уксус, масло оливковое и соль. Перемешайте до однородной массы. Подавайте мясо вместе с соусом.
Add herbs to the sauce for flavor. You can also serve sour cream with the meat. The meat can be cut into slices and then the dish will become a snack option. If a more festive look is required, the meat can be served whole on a beautiful plateau with different types of salads.
В соус добавьте зелени для аромата. К мясу дополнительно можно подать сметаны. Мясо можно нарезать ломтиками и тогда блюдо приобретет закусочный вариант. Если необходим более праздничный вид, то мясо можно подать целиком на красивом плато с разными видами салатов.