Wash the duck and dry it with a paper towel. Core the apples.
Утку помойте и обсушите бумажным полотенцем. Вырежьте сердцевины из яблок.
For the marinade, combine honey, mustard, lemon juice, chopped garlic, vegetable oil and spices. Mix everything thoroughly.
Для маринада соедините мед, горчицу, сок лимона, измельченный чеснок, растительное масло и специи. Все тщательно перемешайте.
Coat the duck with the prepared marinade and additionally treat it with salt outside and inside. Place in the refrigerator to marinate for 13 hours.
Обмажьте утку приготовленным маринадом и дополнительно обработайте ее солью снаружи и изнутри. Поставьте в холодильник мариноваться на 13 часов.
Stuff the duck with apple slices and place the remaining slices next to the duck. Place the form in an oven preheated to 180℃.
Нафаршируйте утку дольками яблок, а остальные дольки выложите рядом с уткой. Отправьте форму в разогретую до 180℃ духовку.
The duck can be served with baked potatoes and a sprig of basil for a lovely flavour. You can also submit a submission in several ways. For example, place a whole duck with apples on a dish or cut it into pieces and serve in portions.
Утку можно подать с запеченным картофелем и веточкой базилика для прекрасного аромата. Также можно оформить подачу несколькими способами. Например, на блюдо выложить целую утку с яблоками или разрезать на кусочки и подать порционно.