Peel and rinse onions, peppers and carrots. Wash the parsley and finely chop it. Grate the cheese on a fine grater. Season the minced meat with salt and pepper, stir.
Лук, перец и морковь почистите, промойте. Петрушку промойте и мелко нашинкуйте. Сыр натрите на мелкой терке. Фарш поперчите и посолите, перемешайте.
Cut the onion and bell pepper into small cubes, grate the carrots or cut into strips.
Лук и сладкий перец нарежьте мелкими кубиками, морковь натрите на терке или нарежьте соломкой.
Fry onions in oil for 2-3 minutes. Add carrots, peppers and fry for another 3-4 minutes. Add ketchup, salt and pepper to the vegetables. Pour in 100 ml of water, stir and simmer for 10 minutes.
Обжарьте на масле репчатый лук 2-3 минуты. Добавьте морковь, перец и жарьте еще 3-4 минуты. Добавьте к овощам кетчуп, соль, перец. Залейте 100 мл воды, перемешайте и тушите 10 минут.
Transfer the vegetable sauce to a baking dish. Place spaghetti nests on top of it. Then form the minced meat into balls and place on top of the spaghetti.
Переложите овощной соус в форму для запекания. Сверху на него выложите гнезда спагетти. Затем сформируйте из фарша колобки и выложите поверх спагетти.
The sauce should almost cover the nests; add a little water if necessary. Place in an oven preheated to 180°C for 30-40 minutes. 10 minutes before cooking, sprinkle the spaghetti with cheese and herbs.
Соус должен практически покрывать гнезда, при необходимости долейте немного воды. Отправьте в разогретую до 180°C градусов духовку на 30-40 минут. За 10 минут до готовности присыпьте спагетти сыром и зеленью.
Serve the spaghetti with ground pork as soon as it comes out of the oven. Complete them with a salad or sliced fresh vegetables and a glass of dry white wine.
Подавайте спагетти со свиным фаршем сразу, как вынете из духовки. Дополните их салатом или нарезкой из свежих овощей и бокалом белого сухого вина.