Thaw the salmon steak at room temperature if it was in the freezer.
Разморозьте стейк лосося при комнатной температуре, если он находился в морозилке.
Brush the fish with olive oil, season with salt and sprinkle with lemon juice. Let the steak marinate for 10 minutes.
Смажьте рыбу оливковым маслом, обработайте ее солью и сбрызните лимонным соком. Дайте стейку промариноваться 10 минут.
Place the steak in a dry, hot frying pan and turn over after 4 minutes. Add butter and fry for another 4 minutes.
Отправьте стейк на сухую раскаленную сковороду, спустя 4 минуты переверните. Добавьте сливочное масло и обжарьте еще 4 минуты.
Salmon steak goes well with various vegetables: potatoes, tomatoes, zucchini, eggplant. You can place the steak on a leaf of Chinese cabbage and sprinkle with sesame seeds.
Стейк из лосося отлично сочетается с различными овощами: картофелем, помидорами, кабачками, баклажанами. Стейк можете выложить на лист пекинской капусты и посыпать кунжутом.