Peel the onions and carrots, rinse. Cut the carrots into small pieces and the onion into half rings. Rinse the meat and cut into small slices. Boil the water. Peel the potatoes, rinse and cut into medium cubes.
Лук и морковь очистите, промойте. Морковь нарежьте небольшими кусочками, лук полукольцами. Мясо промойте и нарежьте небольшими ломтиками. Воду вскипятите. Картошку очистите, промойте и нарежьте средними кубиками.
Fry the onions and carrots in vegetable oil until soft, then add the turkey to them. Stir and fry for 10 minutes. Now put everything into a saucepan, add salt and spices.
Обжарьте на растительном масле до мягкости лук и морковь, далее к ним добавьте индейку. Перемешайте и обжаривайте 10 минут. Теперь переложите все в кастрюлю, посолите, добавьте специи.
Pour boiling water over the meat and vegetables so that the ingredients in the pan are slightly covered with water. Simmer covered over low heat for 30 minutes.
Залейте мясо с овощами кипятком так, чтобы ингредиенты в кастрюле были чуть прикрыты водой. Тушите под крышкой на медленном огне 30 минут.
Next, add potatoes to the pan and stir. If necessary, add salt and water. Simmer until the potatoes are ready.
Далее добавьте в кастрюлю картошку, перемешайте. При необходимости досолите и добавьте воды. Тушите до готовности картофеля.
Serve hot potatoes stewed with turkey, garnishing them with fresh herbs and adding a spoonful of sour cream. This dish goes well with a salad of fresh or stewed vegetables and a glass of white wine.
Подавайте картофель, тушенный с индейкой в горячем виде, украсив его свежей зеленью и добавив ложку сметаны. Такое блюдо отлично сочетается с салатом из свежих или тушеных овощей и бокалом белого вина.