To begin, preheat the oven to 180°C. Grate the cheese on a coarse grater. Finely chop the greens and cut the ham into small slices. Remove the kefir from the refrigerator and let it sit briefly until it reaches room temperature. Separately, take a small bowl and break the eggs into it and beat thoroughly with salt using a fork.
Для начала разогрейте духовку до 180 °C. Натрите на крупной терке сыр. Зелень нарежьте мелко, ветчину – на небольшие ломтики. Достаньте кефир из холодильника и оставьте ненадолго, чтобы он достиг комнатной температуры. Отдельно возьмите небольшую пиалу и разбейте в нее яйца и тщательно взбейте с солью при помощи вилки.
Take a deep container, pour out the kefir and add soda. Mix well until a single mass is formed. Next, leave it for 10 minutes. Then combine the egg mixture with kefir, making sure not to allow a single lump. Add flour and mix everything again until the dough is smooth.
Возьмите глубокую емкость, вылейте кефир и добавьте соду. Хорошо перемешайте до образования одной массы. Далее оставьте ее на 10 минут. Затем соедините яичную смесь с кефиром, не допуская ни единого комочка. Добавьте муку и еще раз все перемешайте до однородного теста.
Take a plate with pre-sliced ham, grated cheese and finely chopped green onions. Add all ingredients to the dough. Bring the mixture to such a state that all products are covered with the same layer of dough. This will make the cake more uniform.
Возьмите тарелку с раннее нарезанной ветчиной, тертым сыром и мелко нарезанным зеленым луком. Все ингредиенты добавьте в тесто. Доведите массу до такого состояния, чтобы все продукты были покрыты одинаковым слоем теста. Так пирог получится более однородным.
Grease a baking dish well with a small piece of butter. Cut the remaining portion into equal parts and scatter throughout the pan. Next, sprinkle it well with breadcrumbs so as to cover the bottom and sides. Pour in the mixture and bake in a preheated oven for 50 minutes.
Емкость для запекания хорошо смажьте небольшим кусочком сливочного масла. Оставшуюся часть нарежьте на одинаковые части и раскидайте по всей форме. Далее хорошо присыпьте сухарями так, чтобы закрыть дно и бока. Вылейте массу и запекайте в разогретой духовке в течение 50 минут.
Before serving, cut the pie into equal pieces and serve in portioned bowls. Use sour cream, low-fat yogurt or tomato sauce as a sauce. This dish can be served by cooling it slightly beforehand and garnishing with dill or parsley if desired.
Перед сервировкой нарежьте пирог на равные кусочки и в порционных тарелках подавайте к столу. В качестве соуса используйте сметану, нежирный йогурт или томатный соус. Это блюдо можно подать, чуть охладив его предварительно и украсив укропом или петрушкой по желанию.