Wash the plums, pit them and cut into slices. Grease a baking dish with butter.
Помойте сливы, отделите от косточки и нарежьте ломтиками. Смажьте форму для запекания сливочным маслом.
Mix the liquid ingredients in a deep container: beat the eggs and add fermented baked milk. Using a mixer or whisk, beat the contents of the container.
В глубокой емкости смешайте жидкие ингредиенты: взбейте яйца и добавьте ряженку. С помощью миксера или венчика взбейте содержимое емкостию.
In another container, mix dry ingredients: flour, sugar, salt, baking powder. Next, combine the dry and liquid ingredients and mix gently.
В другой емкости смешайте сухие ингредиенты: муку, сахар, соль, разрыхлитель. Далее соедините сухие и жидкие ингредиенты, аккуратно перемешайте.
Pour the dough into the mold. Place the plum slices, slightly drowning the fruit in the dough. Place in the oven for 40-50 minutes.
Вылейте тесто в форму. Выложите дольки слив, немного утопив фрукты в тесто. Отправьте в духовку на 40-50 минут.
Cut the pie into small pieces and sprinkle with powdered sugar. If desired, you can top with condensed milk to add more sweetness, or you can use your favorite preserves or marmalade.
Нарежьте пирог на небольшие кусочки и посыпьте сахарной пудрой. При желании можно полить сгущенным молоком, чтоб придать большей сладости или же можно использоваться любимое варенье или джем.