Peel the potatoes, rinse, cut into small pieces. Peel the onions and carrots, rinse. Cut the onion into cubes, grate the carrots. Wash the parsley and dill and chop finely.
Картофель очистите, промойте, порежьте небольшими кусочками. Лук и морковь очистите, промойте. Лук нарежьте кубиками, морковь натрите на терке. Петрушку и укроп промойте и мелко нарежьте.
Boil the chicken meat in salted water for 15 minutes, skimming off the foam if necessary. Then remove the meat from the pan, cool slightly and remove the meat from the bones. Pour oil into a preheated frying pan and fry the onions and carrots for 4-5 minutes.
Куриное мясо отварите в подсоленной воде 15 минут, при необходимости снимая пенку. Затем выньте мясо из кастрюли, немного остудите и снимите мясо с костей. На разогретую сковороду вылейте масло, обжарьте лук с морковью 4-5 минут.
Add potatoes, boneless chicken pieces and bay leaves to the broth and cook for 10 minutes. Now add the roast into the soup and cook for another 5-7 minutes.
В бульон добавьте картошку, кусочки курицы без костей и лавровый лист, варите 10 минут. Теперь всыпьте в суп зажарку, варите еще 5-7 минут.
Serve the chicken broth with noodles hot, topped with white bread croutons or sour cream.
Подавайте куриный бульон с лапшой горячим, дополнив его сухариками из белого хлеба или сметаной.