Wash the chicken thighs and dry with a paper towel. Wash the rice.
Бедра куриные помойте и просушите бумажным полотенцем. Рис помойте.
In a deep saucer, combine all the spices and finely chopped garlic. If you have garlic, you can use it. Give the meat at least a couple of minutes to marinate.
В глубоком блюдце соедините все специи и мелко нарезанный чеснок. Если имеется чесночница, можете ею воспользоваться. Дайте мясу хотя бы пару минут, чтобы промариноваться.
Place chicken thighs in a heated frying pan and fry on both sides. Then add coconut milk and rice. Cover with a lid and cook over low heat until done.
На разогретую сковороду выложите бедра куриные и обжарьте с двух сторон. После чего добавьте кокосовое молоко и рис. Накройте крышкой и доведите на медленном огне до готовности.
You can decorate rice with chicken thighs with fresh herbs and add chopped vegetables. If possible, you can prepare garlic or sour cream sauce for the meat.
Рис с бедрами куриными можете украсить свежей зеленью и добавить овощную нарезку. При возможности, можете к мясу подготовить чесночный или сметанный соус.