An hour before cooking, remove the eggs from the refrigerator. Peel the onions and carrots. Rinse the tomatoes.
За час до приготовления выньте яйца из холодильника. Лук и морковь очистите. Помидоры промойте.
Cut the onion and pepper into small pieces and fry in sunflower oil. Add the minced meat and fry over low heat until the minced meat is ready, stirring gradually.
Лук и перец нарежьте на небольшие кусочки и обжарьте на подсолнечном масле. Добавить фарш и жарьте на небольшом огне до готовности фарша, постепенно помешивая.
Add chopped tomatoes, salt, garlic, paprika and adjika to the pan. Mix everything thoroughly. Simmer for a couple of minutes.
Добавьте в сковороду нарезанные помидоры, соль, чеснок, паприку и аджику. Все тщательно перемешайте. Потомите пару минут.
Next, add the eggs and reduce the heat. Cover the pan with a lid and simmer until the eggs are ready.
Далее добавьте яйца и уменьшите огонь. Накройте сковороду крышкой и томите до тех пор, пока яйца не будут готовы.
You can serve shakshuka with minced beef first garnished with fresh herbs or your favorite cheese grated on a coarse grater.
Шакшуку с говяжьим фаршем можете подать к столу предварительно украсив свежей зеленью или натертым на крупной терке любимым сыром.