Sort the buckwheat porridge and rinse. Peel the onions and carrots. Peel the tomatoes.
Гречневую кашу переберите и промойте. Лук и морковь почистите. Помидоры очистите от кожицы.
Sauté finely chopped onion along with grated carrots on a fine grater. Add tomatoes there. Fry the contents of the pan for several minutes, stirring occasionally.
Мелко нарезанный лук пассируйте вместе с морковью натертой на мелкой терке. Туда же добавьте помидоры. Содержимое сковороду обжарьте в течение нескольких минут, периодически помешивая.
To prepare the tomato mixture while the vegetables are sautéing, add tomato paste, salt, pepper and water to a small container. Stir.
Чтобы приготовить томатную смесь в то время, как тушатся овощи на сковороде, добавьте в небольшую емкость томатную пасту, соль, перец и воду. Перемешайте.
Add buckwheat and tomato mixture to the fried vegetables. Stir and reduce heat. Cover with a lid and simmer for 20 minutes.
К обжаренным овощам добавьте гречку и томатную смесь. Перемешайте и убавьте огонь. Прикройте крышкой и тушите в таком состоянии 20 минут.
When serving, you can decorate buckwheat porridge with tomatoes with either herbs or your favorite cheese. If you have fresh vegetables, you can also serve them.
Гречневую кашу с помидорами можете украсить при подаче либо зеленью, либо любимым сыром. Если имеются свежие овощи, их так же можете подать к столу.