Separate the whites from the yolks and place in the refrigerator for a few minutes. Chop the bananas with a fork or an immersion blender.
Отделите белки от желтков и отправьте на несколько минут в холодильник. Бананы измельчите вилком или же погружным блендером.
Add yolks, cottage cheese, sugar, cinnamon and honey to the chopped banana. Mix everything thoroughly until it reaches the consistency of thick sour cream. If the mixture is too thick, add a little milk.
К измельченному банану добавьте желтки, творог, сахар, корицу и мед. Все тщательно перемешайте до консистенции густой сметаны. Если масса слишком густая, добавьте немного молока.
Remove the chilled whites from the refrigerator, add a pinch of salt and beat until stable foam, gradually increasing the power of the mixer.
Охлажденные белки достаньте из холодильника, добавьте щепотку соли и взбейте до устойчивой пены, постепенно увеличивая мощность миксера.
Gradually introduce the protein mixture into the resulting curd-banana mass and stir in one direction so that the proteins do not settle.
Постепенно вводим белковую смесь в получившуюся творожно-банановая массу и перемешайте в одном направлении, чтоб белки не осели.
Pour the resulting mass into a greased pan and place in the oven for 30-40 minutes.
Получившуюся массу вылейте в смазанную маслом форму и отправьте в духовку на 30-40 минут.
You can top the pie with your favorite jam or decorate with sliced fruit.
Пирог можете полить любимым вареньем или же украсить фруктовой нарезкой.