Peel the onion and cut into cubes. Remove seeds and stems from sweet peppers and rinse. Peel the potatoes and grate them on a coarse grater. Peel the garlic and pass through a garlic press. Mix sour cream with mustard. Wash the tomatoes and cut into slices.
Лук очистите и нарежьте кубиками. Сладкий перец очистите от семян и хвостика, промойте. Картофель очистите и натрите на крупной терке. Чеснок очистите и пропустите через чесночный пресс. Сметану смешайте с горчицей. Помидоры помойте и порежьте кружочками.
Dice bell peppers and sausage. Pour vegetable oil into a heated frying pan and fry the onion until transparent. Then add bell peppers and sausage, stir-fry for another 4-5 minutes.
Нарежьте кубиками сладкий перец и колбасу. На разогретую сковороду вылейте растительное масло и обжарьте лук до прозрачности. Затем добавьте сладкий перец и колбасу, жарьте, помешивая, еще 4-5 минут.
Mix grated potatoes, egg, chopped garlic, salt and pepper. Place an even layer of potato mixture in a heated frying pan with sunflower oil and fry until golden brown.
Смешайте натертый картофель, яйцо, измельченный чеснок, соль и перец. На разогретую сковороду с добавлением подсолнечного масла выложите ровный слой картофельной массы и обжарьте до золотистой корочки.
Turn the potato cake over in a frying pan and brush it with a mixture of sour cream and mustard, place fried vegetables and sausage on top, then slices of tomatoes, sprinkle with grated cheese on top. Reduce heat, cover and cook for another 3 minutes. Garnish with chopped dill or parsley before serving.
Переверните на сковородке картофельный корж и смажьте его смесью из сметаны и горчицы, выложите сверху обжаренные овощи с колбасой, затем кружочки помидоров, сверху посыпьте тертым сыром. Убавьте огонь, накройте крышкой и жарьте еще 3 минуты. Украсьте перед подачей рубленным укропом или петрушкой.
Serve potato casserole with tomatoes and sausage, garnished with fresh herbs. This dish goes well with sour cream or sour cream sauce.
Подавайте картофельную запеканку с помидорами и колбасой, украсив ее свежей зеленью. Такое блюдо отлично сочетается со сметаной или сметанным соусом.