Sift the flour. Hard-boil the eggs, cool and peel. Grate the cheese on a coarse grater. Wash the greens.
Муку просейте. Яйца сварите вкрутую, остудите и очистите. Сыр натрите на крупной терке. Зелень промойте.
Grind the flour with salt and sugar into crumbs. Add cold water and quickly knead the dough. Wrap the dough in film and put it in the refrigerator while you prepare the filling.
Муку с солью и сахаром перетрите в крошку. Добавьте холодную воду и быстро замесите тесто. Заверните тесто в пленку и уберите в холодильник на время пока готовится начинка.
Mix the filling: add cheese, finely chopped eggs, herbs, one raw egg. Stir and top with Greek yogurt. Salt and pepper to taste.
Смешайте начинку: добавьте сыр, мелко нарезанные яйца, зелень, одно сырое яйцо. Перемешайте и залейте греческим йогуртом. Посолите, поперчите по вкусу.
Roll out the dough, put the filling in the middle and fold the edges. Brush them with beaten yolk and sprinkle with sesame seeds.
Тесто раскатайте, в серединку выложите начинку и подогните края. Смажьте их взбитым желтком и посыпьте кунжутом.
You can serve the pie with tomato juice, which goes perfectly with the pie and at the same time has a beneficial effect on the body, enriching it with vitamins and microelements.
Пирог можете подать с томатным соком, который идеально сочетается с пирогом и при этом оказывает благотворное влияние на организм, обогащая его витаминами и микроэлементами.