Rinse the duck well and dry with a paper towel.
Утку хорошо промойте и обсушите бумажным полотенцем.
Mix black pepper with paprika. Coat the duck thoroughly with this mixture. Keep the duck in this state for at least 30 minutes, but more is possible.
Смешайте черный перец с перцем. Тщательно обмажьте утку данной смесью. В таком состоянии подержите утку в течение, как минимум, 30 минут, но можно и больше.
Cut the orange and apples into cubes, add cinnamon and honey. Mix everything thoroughly and stuff the duck. Coat the duck with the remaining mixture and place in the oven for at least 2 hours, turning occasionally and basting with any juices/fat.
Апельсин и яблоки нарежьте кубиками, добавьте корицу и мед. Все тщательно перемешайте и нафаршируйте утку. Оставшейся смесью обмажьте утку и отправьте в духовку минимум на 2 часа, периодически переворачивая и поливая выделенным соком/жиром.
While the duck is in the oven, prepare the sauce. To do this, peel one orange, divide into slices, and thinly slice the second into slices. Pour sugar into boiling water, then orange slices and boil for 10-15 minutes.
Пока утка находится в духовке, приготовьте соус. Для этого один апельсин очистите от корки, поделите на дольки, а второй тонко нарежьте на дольки. В кипящую воду высыпьте сахар, затем дольки апельсина и проварите минут 10-15.
Then strain through a strainer and rub the slices through it. Pour wine into the resulting mass and add ginger. Cook over low heat for 15-20 minutes. Place the finished duck on a plate, remove the stuffing and pour over the orange sauce.
После процедите через ситечко, дольки разотрите сквозь него. В полученную массу вылейте вино и добавьте имбирь. Варите на слабом огне минут 15-20. Готовую утку переложить на блюдо, вытащите начинку и полейте апельсиновым соусом.
Arrange the duck in portions, also pour the juice over it and garnish with sliced orange.
Порционно разложите утку, так же полив соком и украсив нарезанным апельсином.