Clean the chicken hearts and boil in salted water for about 30 minutes. Peel the onion. Grate cheese, eggs, carrots.
Куриные сердечки почистите и отварите в подсоленной воде примерно 30 минут. Лук очистите. Сыр, яйца, морковь натрите на терке.
Place the hearts and onions cut into small strips into a large container. Add cheese, eggs and carrots to the same container.
В большую емкость выложите нарезанные мелкой соломкой сердечки и лук. В эту же емкость добавьте сыр, яйца и морковь.
Next, add mayonnaise, salt, black pepper to taste and finely chopped herbs. Mix all ingredients thoroughly in a salad bowl.
Далее добавьте майонез, соль, перец черный по вкусу и мелко нарубленную зелень. Все ингредиенты тщательно перемешайте в салатнице.
You can decorate serving plates with grated cheese and finely chopped herbs. However, if you have a couple of free minutes to decorate for the holidays, then you can add a small chamomile using eggs, carrots and dill.
Порционные тарелки можете украсить тертым сыром и мелко нарубленной зеленью. Однако если имеется пара свободны минут для того, чтобы празднично украсить, тогда можете с помощью яиц, моркови и укропа выложить небольшую ромашку.