Rinse vegetables and dry with paper towels. Open a fish can.
Овощи промойте и просушите с помощью бумажных полотенец. Откройте банку из под рыбы.
Cut tomatoes and cucumbers into medium pieces. Cut the onion into very thin half rings. Cut the avocado into slices. Tear the lettuce leaves into small pieces with your hands.
Помидоры и огурцы нарежьте средними кусочками. Лук нарежьте очень тонкими полукольцами. Авокадо нарежьте дольками. Листья салата порвите руками на небольшие кусочки.
Place the prepared ingredients into a common container. Add spices, lemon juice and oil. Mix thoroughly. Place the resulting dish in a serving plate and place chopped small pieces of fish on top.
Подготовленные ингредиенты переложите в общую емкость. Добавьте специи, сок лимона и масло. Тщательно перемешайте. Полученное блюдо выложите в порционную тарелку и сверху выложите нарезанные маленькие кусочки рыбы.
This dish can be served either on a common plate, beautifully decorated with herbs, or as an appetizer in tartlets. You can also sprinkle the salad with sesame seeds.
Данное блюдо можете подать как в общей тарелке предварительно красиво украсив зеленью, так и в качестве закуски в тарталетках. А еще салат можете посыпать кунжутом.