Rinse the meat. Wash the green onions and dill, dry with paper towels and finely chop.
Мясо промойте. Зеленый лук и укроп промойте, обсушите бумажными полотенцами и мелко нарежьте.
Cut the pork into medium pieces. In a bowl, combine pork, soy sauce, pepper, salt and mix thoroughly. Leave to marinate for 20 minutes.
Свинину нарежьте средними кусочками. В миске соедините свинину, соевый соус, перец, соль и тщательно перемешайте. Оставьте мариноваться на 20 минут.
Pour sunflower oil into a heated frying pan and place the marinated pieces of pork. Fry on all sides over high heat for 5-7 minutes. Then reduce the heat to medium and fry with the lid closed, stirring occasionally, for another 10 minutes. Before serving, garnish with chopped green onions and dill.
На разогретую сковороду вылейте подсолнечное масло и выложите замаринованные кусочки свинины. Обжарьте со всех сторон на сильном огне в течение 5-7 минут. Затем убавьте огонь до среднего и обжаривайте под закрытой крышкой, периодически помешивая, еще 10 минут. Перед подачей украсьте рубленным зеленым луком и укропом.
Serve pork in soy sauce, fried in a pan, with a side dish of mashed potatoes, pasta, boiled rice or stewed vegetables. Dishes made from fresh vegetables will also go well with pork.
Подавайте свинину в соевом соусе, жаренную на сковороде, с гарниром из картофельного пюре, макарон, отварного риса или тушеных овощей. Также хорошо будут сочетаться со свининой блюда из свежих овощей.