Rinse the pearl barley porridge and soak for 30-60 minutes. Wash the meat and cut into medium cubes.
Перловую кашу промойте и замочите на 30-60 минут. Мясо помойте и нарежьте средними кубиками.
Peel the carrots and onions and cut into strips. Heat the oil in a frying pan and fry the meat for 5-7 minutes. Add carrots and onions and fry for another 5 minutes.
Морковь и лук очистите и нарежьте соломкой. В сковороде разогрейте масло, обжарьте мясо 5-7 минут. Добавьте морковь и лук и обжарьте еще 5 минут.
Pour water into the pan so that it covers the entire contents. Sprinkle pearl barley on top. Salt, pepper, add seasoning. Mix thoroughly and simmer over low heat for about an hour.
Влейте воду в сковороду так, чтобы она покрывала все содержимое. Сверху высыпьте перловку. Посолите, поперчите, добавьте приправу. Тщательно перемешайте и томите на медленном огне примерно час.
In the summer, you can serve cooked pearl barley porridge with a salad of fresh vegetables, and in the autumn and winter, this porridge goes well with various pickles.
Приготовленную перловую кашу в летнее время года можете подать вместе с салатом из свежих овощей, а в осеннее и зимнее время года данная каша хорошо сочетается с различными соленьями.