Peel and rinse the potatoes. Cut the potatoes into slices. The thinner the better. Rinse the dill, dry with paper towels, and chop finely. Cover a baking sheet with foil and grease with vegetable oil.
Картофель очистите и промойте. Нарежьте картофель кружочками. Чем тоньше, тем лучше. Укроп промойте, обсушите бумажными полотенцами, мелко нарежьте. Противень застелите фольгой и смажьте растительным маслом.
Mix the oil with potato seasoning, salt and paprika. Add chopped dill, stir.
Смешайте масло с приправой для картофеля, солью и паприкой. Добавьте рубленый укроп, перемешайте.
Dip both sides of the potato slices into the oil and seasoning mixture. Place them spaced apart on a baking sheet lined with foil. Place the potatoes in an oven preheated to 210°C for 25 minutes.
Обмакните картофельные ломтики с двух сторон в смесь масла с приправами. Разложите их на расстоянии друг от друга на противне, застеленном фольгой. Отправьте картофель в разогретую до 210°C духовку на 25 минут.
Serve potato chips cool. This is a great snack to pair with beer or light white wine. Top homemade chips with sour cream and dill sauce or ketchup.
Подавайте картофельные чипсы остывшими. Это отличная закуска под пиво или легкое белое вино. Дополните домашние чипсы соусом из сметаны с укропом или кетчупом.