Peel and cut the potatoes into large pieces, cover with water and boil in lightly salted water until half cooked, about 15 minutes, depending on the variety.
Картофель почистите и нарежьте крупно, залейте водой и отварите в слегка подсоленной воде до полуготовности, около 15 минут, в зависимости от сорта.
Drain the potatoes and place them in a frying pan with oil. Fry until done, about 10 minutes.
Слейте воду из картофеля и выложите его на сковороду с маслом. Обжарьте до готовности около 10 минут.
Add finely chopped garlic and herbs to the potatoes. Stir and cook over high heat until the potatoes are golden brown. Add grated cheese, stir and turn off the heat.
Добавьте к картофелю мелко нарезанный чеснок и зелень. Перемешайте и готовьте на сильном огне, пока картофель не обретет золотистую корочку. Добавьте натертый на крупной терке сыр, перемешайте и выключите огонь.
If you really like cheese, you can grate a little more cheese onto the finished hot dish. It will quickly melt and take on a viscous shape, which is very pleasant to observe when pierced with a fork. Vegetables and herbs will help add freshness to the dish.
Если очень любите сыр, на готовое горячее блюдо можете натереть еще немного сыра. Он быстро расплавится и приобретет тягучую форму, что очень приятно наблюдать при накалывании на вилку. Придать блюду свежести помогут овощи и зелень.