Remove the eggs from the refrigerator in advance. It is important that the eggs for the cakes are not cold. The cake will be more fluffy. Sift the flour. Cool the cream in the refrigerator.
Заранее достаньте яйца из холодильника. Важно, чтобы яйца для коржей не были холодными. Корж получится более пышными. Муку просейте. Сливки охладите в холодильнике.
Prepare the dough. Break the eggs and place in a blender bowl. Beat with a pinch of salt for 3 minutes until fluffy. Without stopping whisking, gradually add condensed milk in a thin stream. Mix the prepared flour with baking powder, add to the mixture of eggs and condensed milk. Knead the dough.
Приготовьте тесто. Яйца разбейте, поместите в чашу блендера. Взбивайте с щепоткой соли в течение 3 минут, до получения пышной массы. Не прекращая взбивать, постепенно, тонкой струйкой добавьте сгущенное молоко. Подготовленную муку смешайте с разрыхлителем, добавьте в смесь яиц и сгущенного молока. Замесите тесто.
Divide the resulting dough into two equal parts. Line a baking dish, preferably no larger than 40x40 cm, with parchment or a silicone mat and grease with butter. Place half of the dough in the prepared pan, spread into a thin, even layer and smooth its surface.
Полученное тесто разделить на две равных части. Форму для выпекания, желательно размером не больше 40х40 см, застелите пергаментом или силиконовым ковриком и смажьте сливочным маслом. Половину теста поместите в подготовленную форму, распределить тонким ровным слоем и разровняйте его поверхность.
Place the pan with the dough in an oven preheated to 180°C and bake for 7 minutes until done. Bake the second cake in the same way. Remove cakes from parchment paper or silicone mat and cool on a wire rack. Divide the cooled cakes into 4 parts each.
Поместите форму с тестом в разогретую до 180°С духовку и выпекайте в течение 7 минут, до готовности. Аналогично выпеките и второй корж. Отделите коржи от пергамента или силиконового коврика и остудите на решетке. Остывшие коржи разделить на 4 части каждый.
For the cream, whip cold cream and add vanilla sugar. Add condensed milk to the whipped cream in a thin stream, continuing to beat with the mixer at medium speed.
Для крема взбейте холодные сливки, добавив к ним ванильный сахар. К взбитым сливкам тонкой струйкой добавьте сгущенное молоко, продолжая взбивать миксером на средней скорости.
Assemble the cake. Place a little cream on the bottom of the dish so that the cake does not move on its surface. Place the cakes one at a time, covering each cake with a layer of cream 2 cm thick. Grease the top and side surfaces of the cake generously with cream and level with a pastry spatula. Place the cake in the refrigerator.
Соберите торт. На дно блюда выложить немного крема, чтобы торт не двигался по его поверхности. Поочередно выкладывайте коржи, промазывая каждый корж слоем крема толщиной 2 см. Верх и боковые поверхности торта тоже обильно смажьте кремом и выровняйте кондитерской лопаткой. Поместите торт в холодильник.
Decorate the cake as you wish: fresh raspberries, blueberries, strawberries. When serving in portions, place triangular pieces of cake on a plate, lightly sprinkle it with cocoa powder, and garnish with fresh berries.
Украсьте торт по своему желанию: свежими ягодами малины, голубики, клубники. При порционной подаче треугольные кусочки торта поместите на тарелку, слегка посыпав ее порошком какао, украсьте свежими ягодами.