Wash the parsley with cold running water and place on a paper napkin. Peel and wash the onion.
Петрушку помойте холодной проточной водой, поместите на бумажную салфетку. Лук почистите и помойте.
Cut the prepared onion into cubes and fry in a frying pan with vegetable oil until it becomes soft and translucent. Add minced meat to the onion and add salt. Fry the minced meat and onions for 15 minutes over medium heat, stirring frequently. If necessary, separate large pieces of minced meat with a spatula.
Подготовленный лук порежьте кубиками и обжарьте на сковороде с растительным маслом до тех пор, пока он не станет мягким и полупрозрачным. К луку добавьте мясной фарш, посолите. Жарьте фарш с луком в течение 15 минут на среднем огне, часто перемешивая. При необходимости разделяйте лопаткой крупные кусочки фарша.
Transfer the minced meat, fried with onions, to a plate and leave to cool at room temperature. Grease a frying pan with vegetable oil and place the first sheet of lavash in it. Its edges should remain free on the sides. Tear the second sheet of lavash into pieces with your hands and divide into 3 portions. Place the first of three servings in a frying pan and pour generously of kefir.
Фарш, пожаренный с луком, переложите в тарелку, оставьте для остывания при комнатной температуре. Сковороду смажьте растительным маслом, поместите в нее первый лист лаваша. Его края должны оставаться свободными по бокам. Второй лист лаваша порвите на кусочки руками, разделите на 3 порции. Первую из трех порций выложите сковороду, обильно полейте кефиром.
Place minced meat on top of the pita bread, spread in an even layer and smooth out. Cover the minced meat with pieces of pita bread, pour kefir over it. Place the second layer of the pie from cottage cheese, sprinkle with finely chopped dill on top. Cover the cottage cheese with pieces of lavash, pour kefir on top. Cover the filling with the edges of the first layer of pita bread. You will get a closed pie with two layers of filling. Lubricate the top of the lavash generously with kefir.
Поверх лаваша выложите мясной фарш, распределите ровным слоем и разровняйте. Фарш накройте кусочками лаваша, полейте кефиром. Второй слой пирога выложите из творога, сверху посыпьте мелко нарубленным укропом. Творог покройте кусочками лаваша, полейте сверху кефиром. Начинку накройте краями первого слоя лаваша. Получится закрытый пирог с двумя слоями начинки. Лаваш сверху обильно смажьте кефиром.
Cover the pan with cling film or a lid and place in the refrigerator for 10 minutes. During this time, kefir will soak the pita bread, it will become juicier and softer. When the cake is soaked, carefully transfer it to a preheated frying pan with sunflower oil. Fry covered for 10 minutes on each side until golden brown.
Сковороду накройте пищевой пленкой или крышкой, поместите на 10 минут в холодильник. Кефир за это время пропитает лаваш, он станет более сочным и мягким. Когда пирог пропитается, аккуратно переложите его в заранее разогретую сковороду с подсолнечным маслом. Обжаривайте под крышкой в течение 10 минут с каждой стороны, до румяной корочки.
Serve the beef and cottage cheese pie hot. When serving portions, serve on a plate with a leaf of fresh lettuce.
Подавайте пирог с говядиной и творогом горячим. При порционной подаче подавайте на тарелке, выложив на лист свежего салата.