Wash the chicken liver thoroughly with cold water, place in a colander and leave to drain. Peel the onions and carrots and wash with cold running water.
Тщательно помойте куриную печень холодной водой, выложите в дуршлаг и оставьте, чтобы стекла вода. Почистите лук и морковь, помойте холодной проточной водой.
Cut the prepared onion into small cubes, grate the carrots on a coarse grater. Pour sunflower oil into a well-heated frying pan, wait until it is very hot and place the chopped onions and carrots in it. Fry them until soft, stirring gently with a wooden spatula.
Подготовленный лук порежьте мелкими кубиками, морковь натрите на крупной терке. В хорошо разогретую на огне сковороду налейте подсолнечное масло, дождитесь сильного разогрева и поместите в нее нарезанные лук и морковь. Обжарьте их до мягкости, аккуратно перемешивая деревянной лопаткой.
Cut the chicken liver into two parts. Place in a frying pan, stir the contents and bring to a boil. Cover with a lid and simmer for 15 minutes until the liver is completely cooked. Check readiness by piercing one of the liver slices with a knife. If reddish juice appears, continue cooking and check again after five minutes.
Куриную печень порежьте на две части. Выложите в сковороду, перемешайте ее содержимое и доведите до кипения. Накройте крышкой и тушите в течение 15 минут, до полной готовности печени. Готовность проверьте, проколов один из ломтиков печени ножом. Если при этом появится красноватый сок, продолжите готовку и через пять минут снова проверьте.
Serve the chicken livers hot with mashed potatoes or your favorite side dish. When serving portioned, place on a plate next to the side dish and garnish with a sprig of fresh herbs.
Подавайте куриную печень в горячем виде с картофельным пюре или с вашим любимым гарниром. При порционной подаче выложите на тарелку рядом с гарниром, украсьте веточкой свежей зелени.