Wash the mango with cold running water and peel.
Манго помойте холодной проточной водой, почистите.
Pour coconut milk into a saucepan, add sugar, cinnamon and bring to a boil. Don't forget to stir periodically. As soon as the milk boils, pour in the oatmeal. Bring to a boil and cook until done. Cooking time depends on the degree of processing of the oat grains. Therefore, follow the instructions on the package.
Кокосовое молоко налейте в кастрюлю, добавьте сахар, корицу и доведите до кипения. Не забывайте периодически помешивать. Как только молоко закипит, высыпьте овсяные хлопья. Доведите до кипения и варите до готовности. Время варки зависит от степени обработки овсяных зерен. Поэтому следуйте инструкции на упаковке.
Fry the pistachios in a dry frying pan. Clean and chop them. Cut the prepared mango into two parts. Cut half into small cubes and add to the porridge. Use the other half for decoration. Place the prepared pistachios, mangoes and coconut flakes into the pan with the porridge and stir.
На сухой сковороде обжарьте фисташки. Почистите и измельчите их. Подготовленный манго разрежьте на две части. Половину порежьте мелкими кубиками и добавьте в кашу. Вторую половину используйте для украшения. Подготовленные фисташки, манго и кокосовую стружку отправьте в кастрюлю с кашей и перемешайте.
Serve the oatmeal hot as an independent dish. When serving portioned, place it on a plate; top with thin slices of mango and pistachios.
Подавайте овсянку к столу в горячем виде в качестве самостоятельного блюда. При порционной подаче выложите ее в тарелку; украсьте сверху тонкими ломтиками манго и фисташками.