Peel the vegetables and wash them well with cold running water.
Почистите овощи, хорошо помойте их холодной проточной водой.
Boil the eggs hard-boiled for at least 10 minutes after the water boils. After this time is over, transfer to cold water and peel off the shells. Grate on a coarse grater. Also grate the carrots on a coarse grater. Cut the prepared onion into small cubes. Mash the sprats with a fork.
Яйца отварите вкрутую, не менее 10 минут после закипания воды. После окончания этого времени переложите в холодную воду, почистите от скорлупы. Натрите на крупной терке. Морковь также натрите на крупной терке. Подготовленный лук порежьте мелкими кубиками. Шпроты разомните вилкой.
Heat a frying pan over a fire, pour in sunflower oil, add onions and fry until golden brown, add carrots and continue frying until soft. Add salt and pepper to the roast.
Сковороду разогрейте на огне, налейте подсолнечное масло, выложите лук и обжарьте до золотистой корочки, добавьте морковь и продолжайте обжаривать до мягкости. В зажарку добавьте соль и перец.
Roll out the dough, place two thirds into the mold and place on top of it in layers: first the frying, then the fish, and finally the grated egg. Decorate the pie with the remaining dough. Roll it out, cut it into strips 3 cm wide and place them diagonally, crossing them in the center. Beat the egg. Brush the surface of the pie with it and sprinkle with sesame seeds. Place the mold in an oven preheated to 180°C. Bake for 50 minutes until done.
Тесто раскатайте, две трети уложите в форму и выложите поверх него слоями: сначала зажарку, затем рыбу, и в конце - натертое на терке яйцо. Украсьте пирог остатками теста. Раскатайте его, порежьте на полоски шириной 3 см и разместите их по диагонали, скрестив в центре. Яйцо взбейте. Смажьте им поверхность пирога, посыпьте кунжутом. Поместите форму в разогретую до 180°С духовку. Выпекайте в течение 50 минут, до готовности.
Serve your pie hot. Cut into rectangular pieces. Serve them to your guests in portions, garnishing the plate with apple slices.
Подавайте свой пирог на стол в горячем виде. Разрежьте на прямоугольные кусочки. Подавайте их гостям порционно, украсив тарелку ломтиками яблока.