Wash the zucchini and tomatoes and dry with a paper towel. Sift the flour, this will make it easier to mix the mixture until smooth.
Помойте кабачки и помидоры и вытрите бумажным полотенцем. Просейте муку, так массу легче будет перемешать до однородности.
Grate the zucchini on a coarse grater. Take a bowl, break eggs into it, add flour and sour cream. Mix the ingredients until you get a smooth dough. Stir in the grated zucchini and bring the mixture to a homogeneous consistency.
Натрите кабачки на крупной терке. Возьмите миску, разбейте туда яйца, добавьте муку и сметану. Перемешайте ингредиенты, должно получится жидкое тесто. В него вмешайте натертые кабачки и доведите массу до однородной консистенции.
Grease a baking dish with butter and spread the zucchini mixture evenly over the bottom. Cut the tomatoes into slices and grate the cheese on a fine grater. Place the tomatoes nicely into the dough and sprinkle with cheese. Place the pan in an oven preheated to 180°C and bake for approximately 35-40 minutes.
Смажьте форму для запекания сливочным маслом и равномерно распределите по дну заготовку из кабачков. Нарежьте помидоры кружочками и натрите сыр на мелкой терке. Выложите красиво в тесто помидоры и присыпьте сыром. Отправьте форму в разогретую до 180°C духовку и выпекайте примерно 35-40 минут.
Serve the pie in portions on a plain light plate to highlight its brightness, and also garnish with fresh herbs.
Подавайте пирог разрезав порционно на однотонной светлой тарелке, для того чтобы подчеркнуть его яркость, а также украсьте свежей зеленью.