Remove from the refrigerator and leave the butter on the counter for half an hour until it becomes soft. This is how it should be for the correct cooking process. Wash and peel the apricots. Sift the flour.
Достаньте из холодильника и оставьте на столе на полчаса сливочное мало, для того чтобы оно стало мягким. Таким оно должно быть для правильного процесса приготовления. Помойте и почистите от косточек абрикосы. Муку просейте.
Take a mixing bowl and pour sugar into it, add butter and mix until smooth. Add flour, baking powder and salt to the resulting mass and knead the dough. The lump should be homogeneous and soft, not stick to your hands.
Возьмите миску для замешивания теста и высыпьте в нее сахар, добавьте масло и перемешайте до однородной консистенции. В полученную массу добавьте муку, разрыхлитель и соль и замесите тесто. Комок должен получится однородным и мягким, не липнуть к рукам.
Prepare a baking dish with a diameter of about 20 - 22 centimeters. Distribute the dough evenly over the bottom and sides, the height at the edges should be approximately 3-4 centimeters. Place the mold in the refrigerator.
Приготовьте форму для запекания диаметром около 20 - 22 сантиметров. Распределите равномерно по дну и бортам тесто, высота по краям должна быть примерно 3-4 сантиметра. Поставьте форму в холодильник.
Mix the filling by combining cottage cheese, eggs, sugar, cinnamon and lemon zest. First mix all the ingredients with a spatula, and then beat with a mixer for about 1-2 minutes.
Замешайте начинку, для этого соедините творог, яйца, сахар, корицу и лимонную цедру. Все ингредиенты сначала перемешайте лопаткой, а затем взбивайте миксером примерно 1-2 минуты.
Transfer the filling into the dough pan. Cut the apricots into slices, place them beautifully on top of the curd mass and press lightly into it. Preheat the oven to 160°C and bake for approximately 1.5 hours. The pie should have a beautiful golden brown crust. Cut it after it has completely cooled to preserve its beautiful appearance and the piece does not lose its shape.
Переложите начинку в форму из теста. Абрикосы нарежьте дольками, красиво выложите поверх творожной массы и слегка в нее вдавите. Разогрейте духовку до 160°C и выпекайте примерно 1,5 часа. Пирог должен приобрести красивую румяную корочку. Разрежьте его после полного остывания, чтобы сохранить красивый вид и кусок не потерял форму.
A portion of the pie will look beautiful on a plain white plate decorated with apricot slices. This will make the dish brighter and more attractive.
Порция пирога красиво будет смотреться на белой однотонной тарелке, украшенной кусочками абрикоса. Так блюдо будет ярче и привлекательней.