Sift the flour, after which it will become more airy. Baked goods made from this flour will be more fluffy and tender.
Просейте муку, после этого она станет более воздушной. Выпечка из такой муки получится более пышная и нежная.
Knead the dough. To do this, place all the ingredients in a mixing bowl. Knead with your hands until it becomes smooth, dense and elastic. Roll the dough into a ball and divide into 3 parts. Place one of these parts in the freezer.
Замесите тесто. Для этого поместите все ингредиенты в миску для замешивания теста. Вымешивайте руками до тех пор, пока оно не станет однородным, плотным и эластичным. Скатайте тесто в шар, разделите на 3 части. Одну из этих частей поместите в морозильник.
Roll out the remaining dough on a floured surface. The size of the dough layer should be slightly larger than your baking pan. Grease the mold with margarine and place the dough in it, forming sides along the edges.
Оставшееся тесто раскатайте на посыпанной мукой поверхности. Размер пласта теста должен быть чуть больше, чем ваша форма для выпекания. Форму смажьте маргарином и выложите в нее тесто, сформируйте бортики по краям.
Spread the jam over the surface of the dough, sprinkle starch on top so that it does not spread during baking. Remove the remaining dough from the freezer, grate and sprinkle on top of the pie. Place the pan in an oven preheated to 180°C and bake for 30 minutes.
Распределите варенье по поверхности теста, посыпьте сверху крахмалом, чтобы оно не растекалось при выпечке. Извлеките оставшееся тесто из морозильника, натрите на крупной терке и посыпьте сверху пирог. Поместите форму в разогретую до 180°С духовку и выпекайте в течение 30 минут.
Serve your pie hot or cold. Cut into rectangular pieces. Serve them to your guests in portions, sprinkled with powdered sugar.
Подавайте свой пирог на стол в горячем или холодном виде. Разрежьте на прямоугольные кусочки. Подавайте их гостям порционно, посыпав сахарной пудрой.