Peel the onions, potatoes and garlic, remove the core and seeds from the pepper. Wash them with cold water. Wash the parsley and place on a napkin to dry.
Почистите лук, картофель и чеснок, удалите сердцевину с семенами у перца. Помойте их холодной водой. Петрушку помойте и выложите на салфетку, чтобы просушить.
Cut the veal into medium-sized cubes. Salt and add a set of spices for veal. Cut the prepared tomatoes into half rings no more than 1 cm thick. Place half of the tomatoes on the bottom of the pan, forming the first layer. Cut the onion into half rings and place half in a second layer on top of the tomatoes. Form the next layer from sweet peppers cut into strips, use half of the slices. Finely chop the greens and place on top of the vegetables.
Порежьте телятину кубиками среднего размера. Посолите, добавьте набор специй для телятины. Подготовленные помидоры порежьте полукольцами толщиной не более 1 см. Половину помидоров уложите на дно кастрюли, сформировав первый слой. Порежьте лук полукольцами и выложите половину вторым слоем поверх помидоров. Следующий слой сформируйте из порезанного соломкой сладкого перца, используйте половину нарезки. Мелко порежьте зелень и выложите поверх овощей.
Place meat marinated with spices and finely chopped garlic on a layer of greens. You can cut the garlic into slices, so its aroma will be brighter. Next, layer the vegetables in reverse order - peppers, onions and tomatoes. Pour beer over vegetables and meat.
На слой зелени выложите замаринованное со специями мясо и мелко порезанный чеснок. Чеснок можете порезать пластинами, так его аромат будет ярче. Далее выложите овощи слоями в обратном порядке – перец, лук и помидоры. Залейте овощи и мясо пивом.
Place the pan on low heat, cover with a lid and leave to simmer in its own juices for an hour and a half. Please note, do not add water or stir. Juice from vegetables and meat, as well as beer, will completely cover our dish. Cut the prepared potatoes into medium-sized cubes and add to the pan, add salt. Simmer the vegetables and meat for another 30 minutes until the potatoes are cooked.
Поставьте кастрюлю на небольшой огонь, накройте крышкой и оставьте на полтора часа тушиться в собственном соку. Обратите внимание, воду не добавляйте и не перемешивайте. Сок из овощей и мяса, а также пиво полностью покроют наше блюдо. Подготовленный картофель порежьте кубиками среднего размера и добавьте в кастрюлю, посолите. Тушите овощи с мясом еще 30 минут, до готовности картофеля.
Serve hot veal with vegetables as an independent main course. When serving portioned, place on a flat plate, garnish with a sprig of parsley and cherry tomatoes.
Подавайте телятину с овощами в горячем виде, как самостоятельное основное блюдо. При порционной подаче выложите в плоскую тарелку, украсьте веточкой петрушки и помидорами черри.