Rinse the vegetables with cold running water. Dry the Chinese cabbage on a napkin or paper towel. Boil the chicken fillet in salted water until tender, leave to cool.
Помойте овощи холодной проточной водой. Пекинскую капусту просушите на салфетке или бумажном полотенце. Куриное филе отварите до готовности в подсоленной воде, оставьте для остывания.
Chop the prepared Chinese cabbage. If you wish, you can chop the leaves completely or only their leaf part, after removing the dense middle part. Cut the prepared chicken breast into thin slices. Grate the cheese on a coarse grater. Cut the tomato into medium-sized slices.
Подготовленную пекинскую капусту нашинкуйте. По желанию можете нашинковать листья полностью или только их листовую часть, предварительно удалив плотную среднюю часть. Подготовленную куриную грудку порежьте тонкими ломтиками. Сыр натрите на крупной терке. Помидор порежьте ломтиками среднего размера.
Cut the baguette into cubes or thin slices. Brush with olive oil and sprinkle with finely chopped garlic. Dry the crackers on a baking sheet in the oven or in a dry frying pan.
Багет порежьте кубиками или тонкими ломтиками. Смажьте оливковым маслом и посыпьте мелко нарезанным чесноком. Подсушите сухарики на противне в духовке или на сухой сковороде.
Assemble the salad in portions on a flat dish. First, lay out a heaping portion of the prepared Chinese cabbage, pour them with Caesar salad sauce. Sprinkle grated cheese on top. Arrange the chicken and tomato slices. Pour the second portion of the sauce over the salad. And sprinkle with grated cheese again.
Салат соберите порционно на плоском блюде. Сначала горкой выложите порцию подготовленной пекинской капусты, полейте их соусом для салата «Цезарь». Сверху посыпьте натертым сыром. Разложите ломтики куриного мяса и помидора. Полейте салат второй порцией соуса. И снова посыпьте натертым сыром.
Offer the salad to your guests as a cold appetizer. Serve it in portions in colored plates, this will highlight the color of the ingredients. Top with grated cheese.
Предложите салат своим гостям в качестве холодной закуски. Подавайте его порционно в цветных тарелках, это выгодно подчеркнет цвет ингредиентов. Сверху украсьте натертым на крупной терке сыром.