Hard-boil the eggs, cool and peel them. Wash the vegetables, peel the carrots and onions. Wash the dill with cold running water and place on a paper towel or napkin.
Сварите яйца вкрутую, охладите и очистите их от скорлупы. Помойте овощи, почистите морковь и лук. Укроп помойте холодной проточной водой, выложите на бумажное полотенце или салфетку.
Finely chop the prepared cabbage, add salt and press with your hands so that it gives juice. Leave to salt for two minutes. Grate the prepared carrots on a coarse grater. Cut the cucumbers and eggs into strips, cut the onion in half and cut into thin half rings, cut the crab sticks into cubes, finely chop the greens. Place the canned corn in a colander and let the marinade drain.
Подготовленную капусту мелко нашинкуйте, посолите и помните руками, чтобы она дала сок. Оставьте просолиться на две минуты. Подготовленную морковь натрите на крупной терке. Огурцы и яйца порежьте соломкой, луковицу разрежьте пополам и порежьте тонкими полукольцами, крабовые палочки порежьте кубиками, зелень мелко порубите. Консервированную кукурузу поместите в дуршлаг, дайте стечь маринаду.
Add all the prepared ingredients to the pickled cabbage and mix gently. Finely chop the dill, add to the salad and mix again. Taste the salad and add salt and pepper if necessary. Add mayonnaise, reserving a tablespoon for garnish. Stir gently.
Добавьте все подготовленные ингредиенты к замаринованной капусте, аккуратно перемешайте. Мелко порежьте укроп, добавьте в салат и снова перемешайте. Попробуйте салат, при необходимости добавьте соль и перец. Добавьте майонез, оставив столовую ложку для украшения. Аккуратно перемешайте.
Serve the salad as a cold appetizer or on its own. When serving in portions, place the salad on a plate, garnish with fresh herbs, mayonnaise and slices of fresh tomatoes.
Подавайте салат в качестве холодной закуски или самостоятельного блюда. При порционной подаче выложите салат на тарелку, украсьте свежей зеленью, майонезом и ломтиками свежих помидоров.