Wash and peel the onions, carrots and garlic. Cut the onion into half rings, cut the carrots into thin strips, and chop the garlic using a press. Wash the meat and cut into medium-sized pieces.
Помойте и почистите лук, морковь и чеснок. Нарежьте лук полукольцами, а морковь тонкой соломкой, чеснок измельчите с помощью пресса. Мясо помойте и нарежьте на куски среднего размера.
Heat a frying pan with sunflower oil over high heat and fry the meat until golden brown. Then add chopped vegetables to it and simmer for about 5-7 minutes until the onions and carrots are almost ready.
Разогрейте сковороду с подсолнечным маслом на сильном огне и обжарьте до румяной корочки мясо. Затем добавьте к нему измельченные овощи и тушите примерно 5-7 минут, пока лук и морковь не будут почти готовы.
Transfer the vegetables and meat to a baking dish and distribute evenly over the bottom. Then pour a thin layer of raw rice and add water - there it will cook. Cover with foil and place in the oven for 30–40 minutes at 180 degrees.
Переложите овощи и мясо в форму для запекания и равномерно распределите по дну. Затем высыпьте тонким слоем сырой рис и залейте водой — там он сварится. Накройте фольгой и поставьте в духовку на 30–40 минут при 180 градусах.
When the dish is almost ready, remove the pan from the oven, remove the foil and place pieces of butter on the rice, pepper, salt and distribute the chopped garlic. Place in the oven for a few more minutes. This way the rice will be saturated with creamy and garlicky flavors and will be even more aromatic.
Когда блюдо будет почти готово, выньте форму из духовки, снимите фольгу и выложите на рис кусочки сливочного масла, поперчите, посолите и распределите измельченный чеснок. Уберите в духовку еще на несколько минут. Так рис пропитается сливочным и чесночным вкусом и будет еще ароматнее.
Serve the dish in portions on a flat plate, garnished with sour cream, drops of mustard and fresh herbs.
Подавайте блюдо порционно на плоской тарелке, украсив сметаной, капельками горчицы и свежей зеленью.