Peel and wash the onions, carrots and garlic. Cut the onion into half rings, the carrots into strips, and pass the garlic through a press. Wash under running water and cut the meat into medium-sized pieces.
Почистите и помойте лук, морковь и чеснок. Порежьте лук полукольцами, морковь соломкой, а чеснок пропустите через пресс. Помойте под проточной водой и нарежьте мясо на кусочки среднего размера.
Heat a frying pan and pour vegetable oil onto it, heat it. Fry the chicken until half cooked and add the chopped vegetables, stir and fry for a few more minutes.
Раскалите сковороду и вылейте на нее растительное масло, разогрейте его. Обжарьте курицу до полуготовности и добавьте измельченные овощи, перемешайте и обжаривайте еще несколько минут.
Place rice in a frying pan and add a few glasses of water. Cover with a lid and cook over low heat until the rice puffs up. Open the lid, add salt, pepper, garlic, stir and simmer for a few more minutes. Turn off the heat and let the dish sit.
Высыпьте на сковороду рис и залейте несколькими стаканами воды. Накройте крышкой и готовьте на небольшом огне, пока рис не разбухнет. Откройте крышку, добавьте соль, перец, чеснок, перемешайте и тушите еще несколько минут. Выключите огонь и дайте блюду настояться.
Serve the dish in portions in a deep small plate, garnishing with sour cream and fresh herbs.
Подавайте блюдо порционно в глубокой небольшой тарелке, украсив сверху сметаной и свежей зеленью.