Peel the eggplants, onions, garlic and potatoes, and wash the vegetables with cold running water. Wash the parsley, place on a paper towel and dry.
Баклажаны, лук, чеснок и картофель почистите, помойте овощи холодной проточной водой. Петрушку помойте, выложите на бумажное полотенце и просушите.
Cut the prepared eggplants into medium-sized cubes. Place the frying pan on the fire, heat it up and pour in sunflower oil. When it's hot, add the chopped eggplants. Fry them over high heat for 4 minutes, transfer to a plate.
Подготовленные баклажаны порежьте кубиками среднего размера. Сковороду поставьте на огонь, разогрейте и налейте подсолнечное масло. Когда оно разогреется, выложите порезанные баклажаны. Обжарьте их на сильном огне в течение 4 минут, переложите в тарелку.
Cut the prepared potatoes into medium-sized cubes, place in a preheated frying pan with sunflower oil, and fry over high heat for 8 minutes. Cut the onion into quarter rings, add to the potatoes, fry together for 3 minutes, add spices and salt. Place the eggplants in the pan and fry everything together for another 3 minutes. Finely chop the garlic and parsley, add to the pan and continue to fry for another minute.
Подготовленный картофель порежьте кубиками среднего размера, поместите в разогретую сковороду с подсолнечным маслом, обжарьте на сильном огне в течение 8 минут. Порежьте лук четвертинками колец, добавьте к картофелю, обжарьте вместе в течение 3 минут, добавьте специи и соль. Выложить баклажаны в сковороду, обжарьте все вместе еще 3 минуты. Мелко порубите чеснок и петрушку, добавить в сковороду и продолжайте жарить еще одну минуту.
Serve potatoes and eggplant hot or cold as an appetizer. When serving portions, place in a thin layer on a plate and garnish with fresh herbs.
Подавайте картофель с баклажанами в горячем или холодном виде в качестве закуски. При порционной подаче выложите тонким слоем на тарелку и украсьте свежей зеленью.