Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Finely chop the cabbage, cut the cucumbers and tomatoes into small slices.
Нашинкуйте мелко капусту, нарежьте мелкими дольками огурцы и помидоры.
Fry the finely chopped breast.
Обжарьте мелко нарезанную грудку.
Mix ketchup and mayonnaise to taste and spread the sauce on the side of the pita bread.
Смешайте кетчуп и майонез по вкусу и смажьте этим соусом лаваш сбоку.
Spread the rest of the ingredients evenly over the sauce. Add garlic and onion to taste.
Поверх соуса выложите равномерно остальные ингредиенты. По вкусу добавьте чеснок и лук.
Add more sauce if desired. Fold the top and bottom edges of the pita bread first, carefully so that the sauce does not leak out. And then wrap the pita bread vertically in a traditional shawarma shape.
Добавьте по желанию еще соус. Заверните сначала верхние и нижние края лаваша, аккуратно, чтобы соус не вытекал. А потом заверните лаваш по-вертикали в традиционную форму шаурмы.
Fry the shawarma on both sides for about 2 minutes until golden brown.
Обжарьте шаурму с двух сторон примерно по 2 минуты до румяной корочки.