Prepare all products. Wash and peel the vegetables thoroughly. Wash and chop the mushrooms.
Подготовьте все продукты. Овощи тщательно помойте и очистите. Грибы помойте и нарежьте.
Fry the carrots, cut into small slices, in a frying pan with some oil.
Морковь, нарезанную мелкими дольками, обжарьте на сковороде с добавлением масла.
Add champignons to the carrots and continue frying. Add onion to the frying pan. Mix thoroughly.
К моркови добавьте шампиньоны и продолжайте обжарку. Добавьте на сковороду для обжарки лук. Тщательно перемешайте.
Place a saucepan of water over high heat. After boiling, reduce heat.
Поставьте на сильный огонь кастрюлю с водой. После закипания убавьте нагрев.
Transfer the roasted vegetables into a saucepan.
Овощную зажарку переложите в кастрюлю.
After boiling, add finely chopped parsley and bay leaf. Let it brew until the potatoes are ready.
После закипания добавьте мелко нарезанную петрушку, лавровый лист. Дайте настояться до готовности картофеля.