Lay out all the ingredients in front of you. Wash the broccoli.
Разложите все ингредиенты перед собой. Брокколи помойте.
Boil the broccoli until tender: place the cabbage in cold water, and after boiling, cook for 7 minutes. Drain the water, reserving 1 cup of broccoli broth.
Отварите брокколи до готовности: киньте капусту в холодную воду, после закипания варите минут 7. Слейте воду, оставив 1 стакан бульона из-под брокколи.
Grind the broccoli in a blender until pureed, you get a very beautiful color. Add cream to the resulting puree. Also add a glass of broth that you left earlier. Add salt and pepper to taste, and if desired, you can also add a pinch of dried tomatoes. Put it on fire.
Блендером измельчите брокколи до состояния пюре, получится очень красивый цвет. Добавьте к полученному пюре сливки. Также добавьте стакан бульона, который оставили ранее. Добавьте по вкусу соль, перец, по желанию также можно добавить щепотку сушеных томатов. Поставьте на огонь.
While the mixture is heating up, grate the cheese (I like processed cheese, there is one specifically for soups, but if not, you can use regular cheese, such as “Russian”). Add grated cheese to the puree soup and wait for it to boil. The soup needs to simmer a little, just a couple of minutes for the cheese to melt.
Пока смесь подогревается, натрите на терке сыр (я люблю плавленый, есть специально для супов, но если нет, то можно использовать обычный сыр, например "Российский"). Добавьте натертый сыр в суп-пюре и ждите закипания. Нужно чтобы суп немного покипел, всего пару минут, чтобы сыр расплавился.
Serve with croutons added to the soup. To do this, fry pieces of white bread in sunflower oil in a frying pan, adding a little salt.
Подавайте добавив в суп гренки. Для этого на сковороде обжарьте на подсолнечном масле кусочки белого хлеба, добив немного соли.